Bitirme Ödevi ve MTU projeleri teslimleri hakkında

Bitirme ödevi sunumları hakkında:

1. Sunumlar daha önce açıklanan programa göre gerçekleştirilecektir.

2. Sunumlarda öğrencilerden bitirme ödevi anketi ve mezun anketi doldurmaları istenecektir.

3. Bitirme ödevi değerlendirme formu her öğrenci tarafından kendi bilgileri ile doldurularak sunumda ilgili görevliye sunum esnasında iletilecektir. (Bitirme ödevi değerlendirme formu

Benzerlik Raporu Hakkında:

1. Benzerlik raporları Turnitin benzerlik tarama programı üzerinden hazırlanacaktır.

2. Bitirme ödevi alan tüm öğrenciler Turnitin programına tanımlanmış olup ödevlerin yüklenmesi gerekmektedir.

3. Tanımlanan öğrencilere Turnitin tarafından mail gönderilecek olup, üyelik istenecektir. Ekteki dosyada nasıl ödev yükleneceği açıklanmıştır. (Ödev yükleme talimatı).

4.  Benzerlik oranının en fazla %65 olması gerekmektedir. Aksi durumda ödevler kabul edilmeyecektir.

5. Bitirme ödevleri kesinlikle bitirme ödevi şablonuna uygun olarak yüklenmelidir. Yüklenen ödevler denetlenecek olup uygun olmayan ödevler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

6. Benzerlik raporu ödev yüklendikten sonra öğrenci tarafından görüntülenebilecektir.

Bitirme ödevi teslimi hakkında:

1. Bitirme ödevleri sunumda başarılı bulunduktan sonra teslim edilmelidir. En son teslim tarihi 14 Haziran 2024 mesai bitimine kadardır.

2. Şekil ve benzerlik raporu açısından uygun olan ödevler kabul edilecektir. Benzerlik raporu ve şekil açısından uygun olan ödevler için öğrenciye ilgili Görevli tarafından ‘uygundur’ e-postası gelecektir.

3. Ödev, danışmana ve yüklenilmesi istenilen linke, gelen uygunluk emailinin ekran görüntüsü ile birlikte gönderilecektir. Uygunluk emailinin olmadığı ödevler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Bitirme ödevi yükleme linki: https://forms.gle/ToFfLzhLF2WqCqxR9

MTU-I ve MTU – II hakkında

1. Projeler bitirme ödevi yazım formatına uygun olarak hazırlanmalıdır. En son teslim tarihi 14 Haziran 2024 mesai bitimine kadardır.

MTU projeleri yükleme linki : https://forms.gle/vZR3JG8D2rATGDf48

31 Mayıs 2024 Cuma